Shutters in Amsterdam

Shutters in Amsterdam van het beste hout gemaakt

Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar houten shutters voor jouw interieur? Wij van Shutter Stunter bieden je een compleet shutters pakket: inmeten, bestellen en montage inclusief. Onze shutters worden gemaakt van het beste lindehout en zijn goed afgewerkt. Ofwel: wij leveren natuurproducten van de allerhoogste kwaliteit.

Mooie en kwalitatieve shutters in Amsterdam

  • Uitstekende service: snelle reacties en hoge klantvriendelijkheid
  • Bij ons geen onverwachtse verrassingen, maar een duidelijke prijsopgave
  • 3 verschillende soorten shutterlijnen: voor elk interieur wat wils
  • De shutters produceren wij volgens de laatste milieunormen
  • Goed afgewerkte shutters van het beste hout
  • Wij verzenden kosteloos de offerte binnen 5 werkdagen
  • 3 jaar garantie op shutters en montage
  • Onze shutters zijn makkelijk in onderhoud en hebben een lange levensduur
  • Jarenlange ervaring in raamdecoratie op maat
  • Inmeten is gratis

Kiezen voor shutters is kiezen voor sfeer. Ons assortiment is vrij overzichtelijk met 3 shutterlijnen. Neem een kijkje en beslis welke lijn het beste past in jouw Amsterdamse woning. Mocht je er niet uit komen, bieden wij graag een helpende hand aan. Je mag altijd contact met ons opnemen, wij geven graag advies.

Meer sfeer en uitstraling

Shutters creëren sfeer in woningen in Amsterdam. Deze primaire vorm van raamdecoratie draagt bij aan een goede akoestiek. Daarnaast geeft het een warme, luxe en exclusieve uitstraling aan jouw interieur.

Maar hoe werkt een shutter nou eigenlijk? Shutters zijn een vorm van zonwering. Net als houten jaloezieën, PVC jaloezieën, binnenluiken, vouwgordijnen en luxaflex houden ze het zonlicht tegen. Shutters bestaan uit houten binnenluiken met verstelbare houten lamellen die je met de hand kunt instellen naar de gewenste lichtinval en sfeer.

Shutters in Amsterdam op maat gemaakt

Onze 3 shutterlijnen heten: luxe +, luxe ++ en luxe +++. De verschillen zitten in de lamelgrootte, materiaal, kleurenopties en prijs. Onze shutters zijn leverbaar in 20 lakkleuren en 13 beitskleuren. De prijzen voor de shutters in Amsterdam variëren van €186,- tot €286,-. Wij maken shutters op maat. Daarom is er voor elk raam in Amsterdam een passende oplossing.

“Goed afgewerkte shutters in Amsterdam gemaakt van het beste lindehout”

Shutters in Amsterdam

Shutters voor stuntprijzen

Samen met onze partners in China hebben we een excellente shutter ontwikkeld. Die voldoet aan alle strenge kwaliteits- en milieunormen. Wij bieden deze shutter aan tegen een stuntprijs. Vandaar ook de bedrijfsnaam Shutter Stunter. Bij ons vind je dus op maat gemaakte goedkope houten jaloezieën.

Maak een afspraak voor shutters in Amsterdam

Shutters in Amsterdam gezocht? Maak een afspraak door te bellen naar 085-1305483 of stuur ons een e-mail via info@shutterstunter.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Nadat wij je wensen hebben geïnventariseerd en de ramen hebben ingemeten, verzenden wij je kosteloos een offerte binnen 5 werkdagen. Zodra wij jouw bestelling hebben binnengekregen, bellen we je op om een montage-afspraak in te plannen.