Onze missie

Onze missie: Nederland sfeervoller maken door het plaatsen van maatwerkshutters.
Wij zeggen dan ook: Excellente shutters voor een stuntprijs. Shutter Stunter! Wij zetten uw zaken graag in een ander licht.

Kiezen voor shutters is kiezen voor sfeer

Shutters geven niet alleen een exclusieve uitstraling aan uw interieur, maar zijn ook uitermate geschikt om sfeer te creëren. Laat de zon vol naar binnen schijnen of stel de lamellen zo dat het licht subtiel naar binnenvalt of geheel wordt buitengesloten. De houten binnenluiken hebben verstelbare lamellen die u met de hand kunt instellen naar de gewenste lichtinval en sfeer. De luiken kunnen ook helemaal opzij geklapt worden voor een volledige lichtinval. Shutterstunter levert u een natuurproduct van de allerhoogste kwaliteit.
Makkelijk in onderhoud en een lange levensduur.

Shutters zijn niet alleen mooi een sfeervol, maar u kan ze ook zo instellen dat de shutters in de zomer de warmte buiten houden. En in de winter de warmte binnen.

shutters
shutters

10 redenen om voor Shutterstunter te kiezen

  1. Wij stellen uw wensen centraal, van daaruit volgt een advies
  2. Wij verkopen shutters tegen stuntprijzen
  3. Wij produceren volgens de laatste normen op milieugebied
  4. Onze shutters worden gemaakt van het beste FSC hout
  5. Wij hebben 3 shutterlijnen, daardoor blijft alles overzichtelijk
  6. Wij hebben ruim 14 jaar ervaring
  7. De fabrikant behoort tot 1 van de grootsten ter wereld
  8. Ook leveren wij shutters gemaakt van PVC, speciaal geschikt voor in vochtige ruimtes
  9. Ook leveren wij vensterbanken en radiatorombouwen in dezelfde kleur als de shutter
  10. 3 jaar garantie op product en montage fouten, alles volgens CBW erkende voorwaarden

Kleuren

De shutters van Shutterstunter zijn leverbaar in 28 lakkleuren en 8 beitskleuren. De shutters worden gespoten in NC-lak, kwalitatief de beste soort die verkleuring maximaal tegengaat.

Lamelmaten

De lamelmaten van onze shutters verschillen per materiaalsoort en zijn allemaal kwartiersgezaagd om rondtrekken te voorkomen. De breedte van de houten lamellen: 47 mm, 63 mm, 89 mm en 115 mm. PVC lamellen: 63 mm en 89 mm breed.

Kwaliteit

Onze shutters zijn vervaardigd uit lindehout. Deze heeft een mooie structuur, is licht van gewicht en laat zich goed verwerken. De shutters zijn perfect afgelakt. Ook voor in badkamers, bieden wij onze speciale P-wood shutters, gemaakt van PVC, aan. Deze kunnen zonder problemen in vochtige ruimtes worden geplaatst.

Speciale vorm

Sommige kozijnen zijn niet rechthoekig, maar zijn gemaakt in de vorm van een driehoek, of ovaal of zelfs rond. Voor deze afwijkende vormen kunnen wij ook shutters aanbieden. In onze luxe++ en luxe+++ lijn is de meerprijs € 120 per geoffreerde vierkante meter.

Een kleine greep uit onze werkzaamheden

Prijsopgave