FAQ

Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring in de shutterbranche. Wij zijn gevestigd op Urk, daar hebben wij onze showroom, voorraadloods en kantoor. Vanwaar de naam Shutter Stunter? Omdat wij samen met onze partners in China een excellente shutter ontwikkeld hebben, die voldoet aan zeer strenge kwaliteitsnormen, maar die wij u, tegen stuntprijzen kunnen aanbieden. U kunt onze projecten volgen op Facebook en Instagram.

Wij streven naar een levertijd van 8 tot 13 weken. Zodra uw aanbetaling is ontvangen, geven wij onze fabriek de opdracht tot het maken van de shutters.

Wij geven 3 jaar garantie op montage en fabricage fouten. Onze shutters voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen. Toch kan er wat misgaan tijdens de fabricage of montage van de shutters. Het blijft per slot van rekening allemaal handwerk. Wij bieden u een service zoals u dat van ons mag verwachten.

Deze fabriek staat in China, zij zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerkshutters. Zij voldoen alle aan onze eisen die wij stellen aan de shutters.

Het hout dat wij gebruiken voor het maken van shutters is Lindehout. De fabriek beheert zijn eigen bossen. Het geoogste hout voldoet aan de internationale norm van FSC-hout.

Wij nemen, na montage, ons verpakkingsmateriaal mee terug. Deze leveren wij gescheiden in bij de milieu-straat. Al het verpakkingsmateriaal wordt gerecycled.

Binnen Nederland is een inmeetafspraak kosteloos, aan de hand van onze meetgegevens ontvangt u een vrijblijvende offerte. Inmeetafspraken buiten Nederland gaan in overleg met ons.

Wij hebben op Urk in het oude gedeelte van het dorp, een volledig ingericht showhuisje. Dit kan door u bezocht worden, na een telefonische afspraak. Bij ons op de loods hebben wij diverse shutters opstelling gemonteerd, wij zijn daar elke zaterdag aanwezig. Tevens kunt u foto’s raadplegen op onze website, facebookpagina en Instagramaccount.

Wij leveren maatwerk, dat betekent dat de shutters speciaal voor uw woning worden gemaakt. Uw kozijnen zijn dus de enige plek waar deze shutter zullen passen. Zodra wij uw aanbetaling hebben ontvangen, krijgt u van ons hiervan een bevestiging per e-mail. En zullen wij onze fabrikant de opdracht geven tot het bouwen van uw shutters.

Ten eerste omdat wij excellente shutters leveren tegen een stuntprijs. En ten tweede omdat wij uw wensen centraal stellen, vandaar uit volgt een advies. En ten derde omdat wij snel en accuraat communiceren. Tevens hebben wij meer dan 12 jaar ervaring met het inmeten, en plaatsen van shutters. Tevens zijn wij aangesloten bij het CBW, dit biedt extra zekerheid voor de consument.

shutters

Kleuren

De shutters van Shutterstunter zijn leverbaar in 28 lakkleuren en 8 beitskleuren. De shutters worden gespoten in NC-lak, kwalitatief de beste soort die verkleuring maximaal tegengaat.

Lamelmaten

De lamelmaten van onze shutters verschillen per materiaalsoort en zijn allemaal kwartiersgezaagd om rondtrekken te voorkomen. De breedte van de houten lamellen: 47 mm, 63 mm, 89 mm en 115 mm. PVC lamellen: 63 mm en 89 mm breed.

Kwaliteit

Onze shutters zijn vervaardigd uit lindehout. Deze heeft een mooie structuur, is licht van gewicht en laat zich goed verwerken. De shutters zijn perfect afgelakt. Ook voor in badkamers, bieden wij onze speciale P-wood shutters, gemaakt van PVC, aan. Deze kunnen zonder problemen in vochtige ruimtes worden geplaatst.

Speciale vorm

Sommige kozijnen zijn niet rechthoekig, maar zijn gemaakt in de vorm van een driehoek, of ovaal of zelfs rond. Voor deze afwijkende vormen kunnen wij ook shutters aanbieden. In onze luxe++ en luxe+++ lijn is de meerprijs € 120 per geoffreerde vierkante meter.

Een kleine greep uit onze werkzaamheden

Prijsopgave