Over ons

Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring in de shutterbranche. Eerst met het inmeten en monteren van shutters, sinds 2018 zijn we zelf shutters gaan importeren omdat we streefden naar een hogere kwaliteit.

Wij willen shutters van een zeer hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs verkopen. Tijdens onze zoektocht naar een producent die aan deze eisen voldoet, hebben wij contact gehad met diverse partijen. Uiteindelijk hebben wij een producent gevonden die aan onze kwaliteitseisen voldoet.

We hebben steeds nauw contact met onze leverancier in China en gaan ook regelmatig op bezoek. Vanwege de toewijding en voortdurende kwaliteitscontroles hebben we vertrouwen in dit product en kunnen hier volledig achterstaan. Samen zijn we voortdurend beter om het product nog verder te verbeteren en nieuwe innovaties toe te passen.

Wij zijn gevestigd op Urk met onze showroom, voorraadloods en kantoor. Elke laatste zaterdag van de maand hebben wij verkoopdag. Tijdens deze dag kunt u een bezoek brengen aan onze showroom om u te overtuigen van onze kwaliteit. Wij verkopen uitsluitend maatwerkshutters.

Vanwaar de naam Shutter Stunter?

Het stunten slaat zeker niet op het dumpen van shutters op de markt. Stunten slaat alleen op het tegen een zeer lage prijs aanbieden van topkwaliteit. Dit is mogelijk door de rechtstreekse import uit China en de ervaring die we hebben bij het inmeten en monteren van shutters.

U kunt onze projecten volgen op Facebook en Instagram.

Wij hebben voor de handige doe-het-zelver hebben we een beperkt aantal luiken staan met diverse standaardafmetingen. Neem dus de maten van uw ramen mee als u bij ons langskomt.

shutters

Kleuren

De shutters van Shutterstunter zijn leverbaar in 28 lakkleuren en 8 beitskleuren. De shutters worden gespoten in NC-lak, kwalitatief de beste soort die verkleuring maximaal tegengaat.

Lamelmaten

De lamelmaten van onze shutters verschillen per materiaalsoort en zijn allemaal kwartiersgezaagd om rondtrekken te voorkomen. De breedte van de houten lamellen: 47 mm, 63 mm, 89 mm en 115 mm. PVC lamellen: 63 mm en 89 mm breed.

Kwaliteit

Onze shutters zijn vervaardigd uit lindehout. Deze heeft een mooie structuur, is licht van gewicht en laat zich goed verwerken. De shutters zijn perfect afgelakt. Ook voor in badkamers, bieden wij onze speciale P-wood shutters, gemaakt van PVC, aan. Deze kunnen zonder problemen in vochtige ruimtes worden geplaatst.

Speciale vorm

Sommige kozijnen zijn niet rechthoekig, maar zijn gemaakt in de vorm van een driehoek, of ovaal of zelfs rond. Voor deze afwijkende vormen kunnen wij ook shutters aanbieden. In onze luxe++ en luxe+++ lijn is de meerprijs € 120 per geoffreerde vierkante meter.

Een kleine greep uit onze werkzaamheden

Prijsopgave