Hoe worden onze shutters gemaakt/gebouwd?

Onze shutters worden gemaakt van Paulowniahout, deze boom heeft zijn oorsprong in China.

Tevens wordt ook lindenhout, pvc en aluminium gebruikt voor het maken van onze shutters.

Het hout dat wordt gebruikt, komt uit eigen onderhouden bossen. Voor alle bomen die worden gekapt, worden ook weer nieuwe jonge bomen aangeplant.

De shutters worden voorzien van zeven lagen, op waterbasis en brand vertragende verf. Tevens krijgen onze klanten een klein flesje verf, mochten de shutters iets beschadigd raken tijdens het gebruik.

De shutters worden voorzien van magneten op de hoeken van de shutter luiken. Hierdoor zullen de shutters perfect sluiten in de magneetlijst.

Wordt er gebruik gemaakt van shutters op een boven en onderrail systeem, zullen er magneten in de lijst worden geboord, zodat ook deze shutters perfect gaan sluiten, en niet slap in de v-vorm uw kamer in hangen.

Wij monteren de shutters in de meeste situaties met een schroef verbinding. Dit doen wij omdat als in de toekomst de shutters moeten worden verwijderd dit het meest eenvoudig gaat. Shutters kunnen worden verwijderd voor bijvoorbeeld nieuw schilderwerk aan de kozijnen, of het vervangen van de kozijn, of door ruitschade.

In sommige situaties kunnen we de shutters ook verlijmen aan uw kozijn. Hiervoor gebruiken wij alleen de beste lijm, zodat het definitief vast zit.

Bijna in alle situaties gebruiken wij kit om de shutters mooi en elegant af te werken. Hierdoor worden uw shutters als het ware volledig onderdeel van uw kozijn of muur. Na het kitten zijn uw shutters nog steeds zonder schade te verwijderen van uw kozijn, of muur.

shutters
shutters

Wat kunnen wij nog meer betekenen?

Wij leveren niet alleen shutters van hoge kwaliteit, maar wij leveren ook vensterbanken, radiator ombouwen, lambrisering, vloer en plafondplinten. Dit alles kunnen wij leveren in dezelfde kleur als uw shutters. Hierdoor wordt alles een mooi geheel.

Shutters op de slaapkamer

Voor shutters op de slaapkamer, leveren wij sinds kort ook met de mogelijkheid voor een plissé gordijntjes. In de lijst van de shutters worden dan plissé gordijnen gemonteerd. Dit heeft als voordeel dat het aarde donker wordt op de slaapkamer, en u geen last heeft van buitenverlichting of daglicht. Tegen meerprijs kunnen wij dit leveren.

Shutter Stunter werkt met adviseurs door het hele land.

Zo hebben wij een adviseur in Hoek van Holland, Breda en Venlo.

Bij onze adviseur in Venlo kunt ook terecht voor op maat gemaakte gordijnen en dergelijke. https://thuismetgordijnen.nl

Wij zijn ook leverancier van houten en aluminium jaloezieën. Deze kunnen wij voor een eerlijke prijs leveren, tevens kunnen wij de montage van deze producten ook verzorgen.

Hordeuren en raamhorren hebben wij ook in ons gamma.

Kleuren

De shutters van Shutterstunter zijn leverbaar in 20 lakkleuren en 13 beitskleuren. Shutters worden gespoten in NC-lak, kwalitatief de beste soort die verkleuring maximaal tegengaat.

Lamelmaten

De lamelmaten van onze shutters verschillen per materiaalsoort en zijn allemaal kwartiersgezaagd om rondtrekken te voorkomen. De breedte van de houten lamellen: 47 mm, 63 mm, 89 mm en 115 mm.
PVC lamellen: 63 mm en 89 mm breed.

Kwaliteit

Onze shutters zijn vervaardigd uit lindehout. Deze heeft een mooie structuur, is licht van gewicht en laat zich goed verwerken. De shutters zijn perfect afgelakt. Ook voor in badkamers, bieden wij onze speciale P-wood shutters, gemaakt van PVC, aan. Deze kunnen zonder problemen in vochtige ruimtes worden geplaatst.

Een kleine greep uit onze werkzaamheden

Prijsopgave