Raam shutters geschikt voor alle ramen

Ben je op zoek naar raam shutters? Zoek niet verder! Wij leveren Shutters geschikt voor alle ramen. Raamshutters, zijn de ideale keuze voor iedereen die stijlvolle en functionele raamdecoratie wil. Deze veelzijdige raambekleding past perfect bij elk type raam, of het nu groot, klein, vierkant, rond of zelfs speciaal van vorm is.

 Creëer elegantie en comfort met raam shutters

Met raam shutters creëer je elegantie en comfort in je keuken of woonkamer. Ze worden op maat gemaakt om naadloos in het keukenraam, voorraam,, achterraam of zelfs kantel kiep raam te passen, waardoor elke kamer in de woning een verfijnde uitstraling krijgt. Of je nu de charme van je erker wilt benadrukken, een boograam wilt accentueren of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige raamdecoratie, raamshutters zijn de perfecte keuze.

Voordelen van raamshutters

Wat raamshutters zo geweldig maakt, is hun aanpasbaarheid. Je kunt de lamellen eenvoudig aanpassen om de hoeveelheid natuurlijk licht te regelen en tegelijkertijd je privacy te behouden. Dit maakt shutters raamdecoratie ideaal voor slaapkamers, woonkamers, keukens en zelfs badkamers.

Niet alleen zien raamshutters er fantastisch uit, maar ze bieden ook praktische voordelen. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een slimme investering zijn voor de lange termijn. Bovendien helpen shutters voor het raam bij het reguleren van de temperatuur in je huis, wat kan resulteren in energiebesparing.

Kortom, houten shutters voor het raam of ramen zijn dé oplossing voor stijlvolle raamdecoratie en raambekleding. Of je nu op zoek bent naar raam shutters voor je woonkamer of shutters als raambekleding voor je slaapkamer, ze bieden de perfecte combinatie van schoonheid en functionaliteit. Maak je ramen compleet met shutters en geef je huis die vleugje tijdloze klasse waar je altijd al van gedroomd hebt.

Wat kosten shutters voor de ramen

Shutters voor ramen bestel je al vanaf € 159,-  per m2 dit is de goedkoopste optie en betreft een doe-het-zelf pakket die geheel naar wens is samen te stellen in wit of zwart of de keuze uit 28 lakkleuren en 8 beitskleuren . Daarnaast heb je de keuze uit 3 verschillende shutterlijnen namelijk luxe+, luxe++ en luxe +++. de prijzen van deze pakketten variëren vanaf € 199,- tot € 286,- per m2 en zijn ook geheel naar wens samen te stellen met verschillende opties.

raam shutters

Raam shutters bestellen bij shutterstunter

Raam shutters voor binnen en buiten en geschikt voor alle ramen bestel je gemakkelijk online bij shutter stunter. Vul het contactformulier in en geef hierin een duidelijke beschrijving en het aantal ramen waarvoor je shutters wilt bestellen. voeg eventueel foto's van het raam toe om het voor ons nog makkelijker te maken.

Hierna zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, om jouw wensen te bespreken.

kom je er niet uit? Dan kun je ook altijd contact opnemen via telefoon 085 130 54 83

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 512 MB.

    Een kleine greep uit onze werkzaamheden

    Prijsopgave