shutters in Utrecht

Shutters in Utrecht zorgen voor een sfeervolle uitstraling

Ben je op zoek naar mooie en kwalitatieve houten shutters in de omgeving van Utrecht? Bekijk dan eens het aanbod van Shutter Stunter. Wij leveren goed afgewerkte shutters op maat tegen een stuntprijs.

Shutters zorgen voor meer sfeer in je huis in Utrecht. Het geeft de woonkamer, keuken, slaapkamer en/of kantoor een warme, luxe en exclusieve uitstraling. Je hele interieur krijgt dankzij de shutters een heuse boost.

We bieden je een compleet pakket voor het inmeten, bestellen en montage van de shutters in Utrecht.

3 jaar garantie op shutters in Utrecht

  • Goede service: snelle reacties en hoge klantvriendelijkheid
  • Geen onverwachtse financiële tegenvallers, maar duidelijke scherpe stuntprijzen
  • 3 verschillende soorten shutterlijnen: luxe +, luxe ++ en luxe +++
  • De shutters produceren we volgens de laatste milieunormen
  • Goed afgewerkte shutters van het beste lindehout
  • Wij verzenden kosteloos de offerte binnen 5 werkdagen
  • 3 jaar garantie op shutters en montage
  • Shutters in Utrecht zijn makkelijk schoon te houden en gaan jarenlang mee
  • Jarenlange ervaring in raamdecoratie en zonnewering op maat
  • Inmeten is gratis

Lees meer over onze shutterlijnen op onze website en kies een shutter die bij je interieur past. Als je meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag. Of kom langs in onze showroom in Urk.

Shutters houden fel zonlicht tegen

Een shutter is een vorm van raamdecoratie en zonwering. Met shutters bedoelt men ook wel houten jaloezieën of houten binnenluiken. Zonlicht in je huis in Utrecht is fijn, maar kan soms ook te fel zijn. De gordijnen dichtdoen helpt dan meestal niet genoeg. Shutters installeren in je woning in Utrecht kan dan de oplossing zijn.

“Op maat gemaakte goedkope houten jaloezieën vind je bij ons”

Stel zelf de shutter in

Hoe werkt een shutter dan precies? De binnenluiken hebben verstelbare houten lamellen die je met de hand kunt instellen. Zodoende beslis je zelf hoeveel zonlicht je binnenlaat. Laat je de lamellen helemaal open, zodat het zonlicht vol naar binnen kan schijnen. Of stel je de lamellen zo in dat het licht subtiel naar binnenvalt of geheel wordt buitengesloten.

Shutters in Utrecht

Shutters in Utecht op maat

Wij maken de shutters op maat. Onze shutters zijn vervaardigd uit lindehout. Dit type hout heeft een mooie structuur, is licht van gewicht en laat zich goed verwerken en afwerken. Onze houten jaloezieën zijn leverbaar in 20 lakkleuren en 13 beitskleuren.

Afspraak maken

Shutters nodig voor je woning in Utrecht? Bekijk dan ons aanbod en kies jouw gewenste shutter. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch via 085-1305483 of per e-mail info@shutterstunter.nl.

Als we langskomen bespreken we jouw wensen en gaan we de ramen gratis inmeten. Nadien verzenden we kosteloos een offerte binnen 5 werkdagen.