Shutters in Eindhoven

Shutters in Eindhoven creëren sfeer in huis

Op zoek naar shutters voor je woning in Eindhoven? Dan zit je goed bij Shutter Stunter. Wij leveren je een natuurproduct van de allerhoogste kwaliteit.

Shutters zijn gebaseerd op Franse Louvre luiken en geven een exclusieve uitstraling aan je interieur. Daarnaast creëert deze vorm van raamdecoratie ook veel sfeer in je huis in Eindhoven.

Goed afgewerkte shutters in Eindhoven

  • Wij zijn klantvriendelijk en reageren snel
  • Geen onverwachtse verrassingen bij ons
  • Wij produceren volgens de laatste milieunormen
  • Goed afgewerkte shutters van het beste hout
  • Wij verzenden kosteloos de offerte binnen 5 werkdagen
  • 3 jaar garantie op shutters en montage
  • Shutters zijn makkelijk in onderhoud en hebben een lange levensduur
  • Inmeten is gratis

Op bepaalde momenten wil je de felle zon graag uit je huis in Eindhoven laten verdwijnen. Echter zijn er ook tijdstippen dat je juist de zon wil zien en voelen. De beste oplossing voor dit dilemma: shutters. Maak een keuze tussen onze drie verschillende shutters en neem contact met ons op.

Hoe werkt een shutter?

Shutters zijn dus een soort zonwering, maar dan van hout. De binnenluiken hebben verstelbare lamellen die je met de hand kunt instellen. Zo bepaal je zelf de gewenste lichtinval en sfeer. Ga je voor vol, subtiel of helemaal geen zonlicht? Je mag het helemaal zelf bepalen met jouw shutters in Eindhoven.

Wij bieden 3 shutterlijnen aan: luxe +, luxe ++ en luxe +++. De lijnen verschillen in lamelgrootte, kleuren en qua prijs. De prijzen voor onze shutters variëren van 186 tot 286 euro.

“Kiezen voor shutters is kiezen voor sfeer, goede akoestiek en een warme uitstraling”

Shutters in Eindhoven op maat gemaakt

Onze shutters worden op maat gemaakt van lindehout. Dit soort hout heeft een mooie structuur, is licht van gewicht en laat zich goed verwerken. Wij lakken de shutters ook perfect af.

Naast voor in de woonkamer hebben wij ook shutters voor in de badkamer

shutters in Eindhoven

Alternatieven voor shutters: houten jaloezieën

Zonwering is er in verschillende soorten en maten. Naast shutters heb je ook rolgordijnen, luxaflex, vouwgordijnen en houten jaloezieën. Een jaloezie is een meer traditionele vorm van zonwering. Het werkt nog steeds erg goed: met een simpele beweging bepaal je de gewenste lichtinval.

Wat zijn shutters?

Shutters kunt u zien als een alternatief voor gordijnen. Het zijn houten jaloezieën met lamellen die verstelbaar zijn. Door deze verstelbare lamellen kunt u met de shutters prachtige lichteffecten in huis creëren maar u hebt ook privacy.

Tevens passen shutters in elke interieurstijl. Indien u kiest uit onze luxe +++ shutters, hebt u ruime keuze uit hoe het design van de shutters er uit komt te zien. De shutters worden voor u op maat gemaakt zodat ze perfect in uw interieur passen. Verder zijn shutters zeer makkelijk in onderhoud.

Vraag een offerte aan

Wil je je interieur graag een Franse look meegeven? Kies dan voor shutters in je huis in Eindhoven. Je krijgt dan gegarandeerd een Franse uitstraling in je woning!

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 085-1305483of stuur ons een mail via info@shutterstunter.nl.